Zoek!

'Opbeurende' kritieken

"Nathalie Huigsloot kan beter haar geld op haar rug verdienen!"

+ 1 - 0 | § ADONIS BAUER

 

Hij deelt zo'n tweehonderd riemen per jaar uit, zijn zalen zitten afgeladen vol en als hij een operatietje moet ondergaan, komen er in een week 20.000 brieven bij hem binnen. Frans Bauwe is één van 's lands grootste artiesten. Maar toch durft zijn vader hem niet alleen op pad te laten gaan. "Ik ben 35, dus een grote kerel. Maar voor hem blijf ik een kind."

(lees meer)

+ 0 - 1 | § Reportage voor zakenblad Excellent Business

OP PAD MET DION BARTELS

Zijn volledige naam luidt Dénis André Napoleon Bartels. Napoleon is ook het grote voorbeeld van de advocaat Dion Bartels, die zich opwerpt als beschermer van beleggers die gedupeerd zijn door malafide beleggingsfondsen zoals Palm Invest, Easy Life en nu DSB. Maar door menigeen wordt hij gewoon een ordinaire oplichter genoemd. Een dag op pad met de omstreden advocaat.

(lees meer)

+ 0 - 1 | §

WORDT ACHTERVOLGD

Han Peekel over de therapeutische werking van de roem. "Wordt vervolgd houdt mij levend."

(lees meer)

+ 0 - 1 | § Ik-verhaal voor de RED

TIK TAK, TIK TAK 

 Als je op je 39ste nog steeds niet uit je kinderwens bent en langer uitstel automatisch toch echt tot afstel zal leiden, zit er niets anders op dan die knoop door te hakken. Journaliste Nathalie Huigsloot over haar 'nu of nooit'- moederschap.

(lees meer)

+ 1 - 0 | §

DE NIET TE ONTDEKKEN DUISTERE KANTEN VAN VOLENDAM-IDOLEN NICK & SIMON


"Als ik iets te dichtbij met een meisje sta te praten, zie ik de mobieltjes in mijn ooghoeken opdoemen." Nick en Simon over de spanning tussen normaal doen & beroemd zijn. (lees meer)

+ 1 - 1 | § Interview met Marcel Wanders voor de RED

"IK MAAK GRAAG VAART"

Hier kent nog niet iedereen hem, maar in het buitenland wordt interieurontwerper Marcel Wanders op handen gedragen. Maar hij wil méér. “De hartspecialist zegt regelmatig dat ik rustig aan moet doen. Maar Marcel Wanders gaat verdomme niet wandelen! Die rent!”

(lees meer)